Pieter & Karen

 

Pieter & Karen leerden de verkaveling Bistierland kennen door voorbij te rijden en onze kijkwoning te bezoeken. Het feit dat de binnenindeling nog volledig te bepalen was in onze alleenstaande woningen, trok hen finaal over de streep om voor Bistierland te kiezen.

Pieter en Karen kozen er voor om extra te investeren in o.a. vloerverwarming, ventilatiesysteem "D" en isoleerden ook meteen de zoldervloer. Met glans zijn ze hierin geslaagd: hun woning haalde een super E-peil score van 7.

Pieter is een triatleet. De naastgelegen Gavers zijn dan ook ideaal als uitvalsbasis voor de (zware) trainingen die bij triatlons horen.

Karen slaagde er op haar beurt in om van de Spinetstraat een officiële "Speelstraat" (*) te maken en is actief in de bewonersgroep "Bistierland in actie". Bewoners mét zin voor initiatief is een zegen voor elke verkaveling, dank je wel Karen! Ere wie ere toekomt :-)
(*) Enkele woensdagnamiddagen per jaar wordt de straat afgezet voor verkeer, door de stadsdiensten, en mogen kinderen ook "kinderen zijn"!

Dank je wel, Pieter & Karen, om jullie verhaal met ons te delen.

Direct info? Bel Stefan
op 0470/88.50.50
of via Whatsapp