Daniƫl

De keuze voor vastgoed als investering is voor Daniël een evidentie aangezien de rentes op een spaarrekening bijna nihil geworden zijn. Daniël kiest resoluut voor nieuwbouw, bij een oud pand weet je nooit welk bedrag er uiteindelijk zal te investeren zijn omdat er nog zoveel ongekende variabelen zijn bij aankoop.

Daniël volgde de verkaveling Bistierland al een tijd en besliste te investeren in een woning & een appartement na een bezoek aan de kijkwoning. Woonproject Bistierland is zeer centraal gelegen, dichtbij groen, winkels, scholen, verbindingswegen en openbaar vervoer. Ligging blijft toch de allerbelangrijkste troef als het op verhuur aankomt volgens Daniël .

Daniël mogen wij gerust een deskundige noemen, met jarenlange ervaring, als het op investeren in vastgoed aankomt en ook als het op mensenervaring aankomt aangezien hij meer dan 60 mensen tewerkstelt. Wij zijn dan ook heel trots op de lovende woorden over de vlotte en transparante samenwerking met ons Bistierland-team. Dank alvast dat u uw verhaal met ons wou delen!

Direct info? Bel Stefan
op 0470/88.50.50
of via Whatsapp